Snack om frihet #01 – Hej, här är vi

Ur nattliga samtal och filosofiskt klurande så föddes den här podcasten; Snack om frihet. Två vita glada medelålders män som vet vad som är rätt och riktigt, och i sin all privilegierade storhet insåg att de kan dela med sig av sina åsikter och tankar i form av ett samtal över ett bord. Och nu är ni privilegierade som bara den för att ni får lyssna på oss. Bra va?

I första avsnittet känner vi lite på vad vi vill ha för format på podden, och är och tafsar lite på alla möjliga ämnen vi kommer ta upp framöver. Vi kommer att bjuda in gäster i framtida avsnitt, där vi ska försöka koncentrera oss mer på ett eller två specifika ämnen. Podcasten bör vara tillgänglig på de flesta plattformar och i de flesta appar en dag eller två efter detta första avsnitt. Till dess får du stå ut med att lyssna här eller på Patreon, där du kan passa på att sponsra oss för att du tycker så mycket om oss.

Bilden nedan är vår extremt vackra grafik. Om man i bildbanker söker på freedom, så är det vägar som leder till ingenstans, eller människor som sträcker sina händer mot himlen, gärna i motljus. Så vi valde vägen, eftersom den inte är folk.

Om du har problem med frispråkighet, ibland flamsiga medelålders män eller är bajsnödigt politisk korrekt så är det här inte en podcast för dig. Vi föreslår då något från t.ex. regimmedia.

Permalänk till denna artikel: https://snackomfrihet.se/snackomfrihet_01/

2 kommentarer

    • Vickan E2018-11-08 kl. 23:28
    • Svara

    Lägg omedelbart upp på aktuella podplattformar (spreaker, etc). Kan inte sova med datorn i sängen hela tiden.

    1. Tyvärr vill Spreaker ha betalt, och de verkar inte tillåta som många andra större som Podbean etc att man bara lägger till den i deras register. Väntar på godkännande från iTunes, för det är trots allt iTunes som är spindeln i nätet för nio av tio podcastappar och -sajter. Så fort det är godkänt där ska vi se till att få upp det på alla sajter där vi manuellt kan lägga upp länkar. Tack för att du lyssnar! /A.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.